x
F i n d i n g W a y s

Fra idé til handling

FindingWays er skabt ud fra et ønske om at give vores kunder en neutral mulighed, når de skal finde vej i den jungle der hedder digitaliserings-, udviklings- og forandringsprocesser. Et ønske der begyndte at spire allerede i 2015. Netop som en karrierejse havde taget sin afslutning, oplevede jeg stor efterspørgsel af kompetencer i udvikling af projektforløb i mit netværk. På daværende tidspunkt, mærkede jeg dog at jeg manglede indsigt i kunderejsen og de udfordringer der forekommer på denne. Derfor endte jeg også med at bruge de kommende 5 år i ledende stillinger hos blandt andet iBob, PompDeLux og DK Company.

Efter at have været hele vejen rundt, samt min erhvervelse af et indgående kendskab til aktører lige fra de indledende, strategiske processer til eksekvering, operation, customer care og aftersales.

FindingWays er en fantastisk rejse med mange spændende kunder og opgaver, hvor vi får lov til at bruge vores erfaringer til at sørge for at vores kunder ikke begår de samme fejl, som vi qua vores mangeårige erfaring har begået.

Soren H. Miene - Founder

Operationel
Tilstandsrapport

GRATIS

V. aftale om
videre samarbejde

Vores samarbejde

Kunderne siger

VORES TEAM

Mød vores ekseperter

Søren H. Miené

Peter R. Jørgensen

NYT: abonnér på logistikeksperter