x
F i n d i n g W a y s

Kontakt os
for råd og
sparring

Lagerdesign i nuværende og fysiske bygninger eller nybygninger

Vi har stor erfaring med diverse scenarier med ændringer på lager, over mange brancher og det er dén erfaring, der skal give jer en effektiv drift. I kan bruge os som sparringspartnere på opgaver der allerede foreligger eller som rådgivere og primær på et helt projekt, alt efter hvad I som virksomhed har behov for. Vi sikrer at jeres lagerdesign bliver til – både med tanke på det store billede og detaljen gennem operationen.

Der kan være store fordele ved at have os med fra start – men tag os hellere end gerne med undervejs som sparring for at undgå dyre fejl. Flere af vores kunder har tidligere brugt os som full-service partnere, hvor vi som jeres repræsentanter deltager i møder med entreprenører, brandmyndigheder, ingeniører, med mere. Vi har både fokus på det interne lagerdesign, men også på selve opførelsen af lageret.

Herudover, er vi qua vores erfaringer meget opmærksomme på de huller, man nemt kan falde i under et sådant projekt og hjælper jer med at holde fremdrift og overblik over ofte komplicerede opgaver.

Slutteligt, støtter vi processen med overskuelige flow-beskrivelser og står for kommunikationen og sparring med leverandør.  Vi sikrer en god afstemmelse mellem alle involverede og sikrer at alle får en god oplevelse med projektet.

HUSK: at vi ikke er ansat af andre end jer så vi giver neutral rådgivning hele vejen igennem.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi understøtter og sikrer lagerdesign med tanke på det store billede og detaljen i operationen: