x
F i n d i n g W a y s

Digitalisering kender vi alle til og virksomheder kan ofte få pæne tilskud til forandringsprocessen. Men hvad betyder det egentligt at digitalisere og hvor gør vi i FindingWays en forskel?

Det har vores rådgiver og stifter Søren Miené forsøgt at konkretisere her.

Vi ser ofte at digitalisering i operationen hos vores kunder centrerer sig omkring virksomhedens ERP eller Lagerstyringssystemer, eller endnu værre – mangel på samme. Det er i disse tilfælde, hvor der enten mangler funktionalitet eller systemer til at understøtte virksomhedens operation, at vi i FindingWays gør en afgørende forskel.

Vi stiller virksomhederne vi arbejder med, i en væsentlig bedre position til at gennemføre en nødvendig forandringsproces, med vores baggrund og erfaring, hvor vi via vores for-analyser i virksomheden, ser to hovedgrupper af nødvendig digitalisering.

Enten har man ingen systemunderstøttelse og arbejder utrolig manuelt som både er dyrt og også kan være hæmmende for vækst eller blot er for dyrt i en tid med stigende omkostninger – her bringer vi viden til virksomheden og kan hurtig danne os overblik og prioritering af hvad skal digitaliseres og i hvilken prioriteret rækkefølge.

Den anden gruppe vi møder er virksomheder som har en vis form for systemunderstøttelse, men silo opdelt, hvor man populært sagt har sat strøm til en delproces, men ikke er kommet i mål med et større sammenhæng imellem virksomhederne systemer. Vi finder derfor vores kunder i frustration over at være hæmmet af systemerne i forhold til hinanden og at man skal oprette tingene flere gange og steder, og med systemer som burde ”tale” sammen men ikke gør det – her gør vi også en kæmpe forskel, hvor vi med vores erfaring og det overblik vi kan komme med udefra og ind i virksomheden, hurtigt kan få sat en retning på og prioritering af hvad som bør prioriteres først og hvad skal der for hvert digitaliseringselement konkret skal ske.

Okt. 22’ – Senior konsulent Søren Miené

I ovenstående tilfælde er den feedback vi modtager fra vores kunder, at den væsentligste forskel på FindingWays og andre konsulentvirksomheder er at konsulenten fra FindingWays ikke blot laver for-analyser, men at de tager virksomheden i hånden og neutralt kan agere projektledere i den forandringsproces, som en digitaliseringsproces ofte er, for mange virksomheder.

Virksomheder får med FindingWays derfor ikke blot en hvad og hvordan analyse, men også en guide med i virksomheden som viser hvordan kommer vi derhen, og det skaber værdi!