x
F i n d i n g W a y s

Brug for råd eller sparring? Kontakt os nu

Vi understøtter og sikrer at der aftales en god afslutning på et, måske mangeårigt, samarbejde.

Insourcing

Der kan være flere fordele i at hjemtage operationer, hvis man kan. Blandt andet, kan det skabe en bedre vidensdeling internt i operationen og større uafhængighed som virksomhed.

Vi møder ofte kunder, som er i tvivl om hvorvidt de kan nå ordentligt i mål med en insourcing og hér kan det være en stor hjælp at have en ekstern ressource som FindingWays med på råd. Dette betyder også at I kan forsætte jeres drift som vanligt, imens vi undersøger virksomheden og udarbejder en plan, så I ikke behøver trække ressourcer fra de vante arbejdsgange. Opgaverne i forbindelse med hjemtagelse af en proces kan være vidt forskellige – vi er stærke ressourcer i de fleste af disse. Eksempelvis kan vi understøtte lagerdesignet i processen, lave aftaler med transportører og meget mere.

Når det først er besluttet at hjemtage en operation, begynder en helt anden opgave, hvor FindingWays, med vores mangeårige erfaring også kan være behjælpelige. Vi sikrer, først og fremmest, at der aftales en god afslutning på et, måske, mangeårigt samarbejde og hjælper, herefter, med at sørge for at operationen holdes kørende under hjemtagelse, samt at alle deadlines i det eksterne forhold overholdes.

Slutteligt vejleder vi i, og sikrer at kundes IT-integrationer og implementeringer i IT-økosystemet er helt klar til overtagelsen af de givne aktiviteter.

Hvordan kan vi hjælpe?

At hjemtage en operation kan være en udfordring, der kan kræve en ekstern ressource til at: