x
F i n d i n g W a y s

pejo@findingways.dk

Over 10 års erfaring i forskellige funktioner inden for 3PL logistik, hvor jeg har favnet alt fra design af lager, implementering af nye kunder og opstart af nyt lager i USA, til udvikling af WMS og ikke mindst automatisering af lager.

Med udgangspunkt i denne baggrund, har jeg akkumuleret en bredt favnende viden og erfaring til at kunne hjælpe og understøtte vores kunder på en vækstrejse med både med små og store udfordringer.

Mine kernekompetencer er effektivisering, fremtidssikring, at finde hullerne i osten og sidst men ikke mindst projektstyring for at sikre at hele holdet kommer samlet i mål med opgaverne.

Attitude smitter. Derfor vil jeg altid prioritere at skabe en atmosfære med optimisme, kampgejst og plads til humor mellem alle parter.

Som person er jeg positiv, dedikeret, loyal og har en løsningsorienteret tankegang. Jeg sætter generelt baren højt på mine projekter, men holder altid jordforbindelsen og sikrer at vores kunder får den ønskede fremdrift og gevinst ud af deres investering.