x
F i n d i n g W a y s

Klient(er):

Susanne Jagd

Virksomhed:

Rosendahl Design Gruop

Opstart:

December, 2021

Om Rosendahl Design Group

Rosendahl Design Group er et multi-brand designhus med 9 selvstændige brands i sin portfolio (Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn and Kähler) og har en ambition om at profilere og beskytte danske designskatte.

Rosendahl Design Group er på en digital rejse, hvor store investeringer i en ny, digital platform har til formål at understøtte en international udvidelse.

Susanne Jagd:

“Det har været nødvendigt for os at bringe eksterne kompetencer i spil i forhold til vores digitale transformation, herunder udvikling af vores forestående Digtial Experience Paltform og herfor har vi indgået et permanent samarbejde med FindingWays.

Samarbejdet fungerer fejlfrit og bringer en masse viden og kompetencer ind i projektet, så vi sikrer et velfungerende og fremtidssikret logistisk set-up i alle lande.

FindingWays agerer både strategisk- og implementerende partner, hvilket har betydet store fremskridt i projektet. Ikke mindst, er de utroligt behagelige at arbejde med, yder høj kundeservice og fantastisk projektledelse.”