x
F i n d i n g W a y s

Brug for råd eller sparring? Kontakt os nu

Outsourcing

Hos FindingWays ved vi, at outsourcing kan være en krævende proces, der fordrer mange overvejelser, samtidig med at det er et område hvor små fejl kan ende med at blive dyre.

Her i huset, har vi skarpe kompetencer og et indgående kendskab til processen, hvilket gør os i stand til at lave de bedste aftaler for vores kunder. Aftaler med både målepunkter, exitstrategi og god dokumentation i form af SOP, der omfatter både fysiske og IT-relaterede processer.

Når der indgås en aftale med en tredjepart, er der flere områder man bør være opmærksom på – herunder kulturen. To virksomheder med hver deres DNA og kultur er sjældent ens og derfor er det vigtigt at afsøge om man har overensstemmende værdier, såvel som at forventningsafstemme grundigt inden samarbejdet påbegyndes. Alt dette har vi stor indsigt i – både med nationale og internationale samarbejder – og kan hjælpe jer med at overleveringen af en operation, også i denne sammenhæng, bliver gnidningsfri.

At lægge jeres drift af lager, logistik eller kundeservice i fremmede hænder kræver et stort overblik og stærke kompetencer, som I får hos FindingWays.

Hvordan kan vi hjælpe?

Herunder finder du en oversigt over nogle af vores spidskompetencer inden for outsourcing: