x
F i n d i n g W a y s

Klient(er):

Mads Jensen
Ibrahim Kara

Virksomhed:

Sinful

Opstart:

Februar, 2023

Om Sinful

Sinful blev grundlagt i 2008 og har siden da været på en stor vækstrejse, hvor de undervejs har modtaget flere anderkendte handelspriser. Deres vision er at inspirere mennesker til et bedre sexliv og har i de senere årrækker lanceret flere kampagner der opfordrer til åbne samtaler om sex, blandt andet under hashtagget #LetsTalkAboutSex.

Mads Jensen:

”Samarbejdet har været meget lærerigt og FindingWays har været super professionelle og neutrale i forhold til alle vores partnere. De har helt sikkert skabt økonomiske besparelser, men samtidig har det bare været en ekstremt lærerig proces for os. FindingWays har været rigtig gode til at undersøge nogle områder, som vi måske selv har tænkt over at afsøge, men ikke har haft ressourcer til. Ud over det, har vi også fået rigtig meget viden om hvordan vi kan håndtere en lignende proces en anden gang, samtidig med at vi har fået materiale til eventuel intern udvikling.”

Ibrahim Kara:

“Samarbejdet med FindingWays har været superfint og meget smertefrit. De har været rigtig gode til selv at styre hele flowet og har undervejs taget os med på rejsen og informeret os om processen. Ydermere, fik vi et klart overblik over hvor vores fokus bør ligge og hvordan vi går videre til vores distributører.”